BOAN handgemaakte sieraden

BOAN handgemaakte sieradenWelkom op de webshop van BOAN handgemaakte sieraden,

Op deze webshop vind je een ruim aanbod van prachtige armbanden, kettingen en oorbellen om dagelijks te kunnen dragen, maar ook voor speciale gelegenheden zoals etentjes, bruiloften, gala's en nog veel meer (speciale) gelegenheden! Al onze sieraden worden in een mooie (cadeau)verpakking geleverd!

Sluit je vooral ook aan bij onze Instgram- en Facebookpagina om op de hoogte te blijven van acties en nieuwe voorraden. (Zie de social media knoppen onderaan de pagina).

Heb je een vraag over één van onze sieraden? Neem dan vooral even contact met ons op via het kopje contact onderaan de pagina. Wij helpen en/of adviseren je graag!


Ontstaan BOAN handgemaakte sieraden
BOAN handgemaakte sieraden is een initiatief dat is ontstaan vanuit een passie voor mooie, betaalbare, handgemaakte sieraden. BOAN handgemaakte sieraden is opgericht door moeder en dochter en is vastberaden heel veel mensen blij te maken door hen te laten kiezen uit een ruim aanbod van mooie handgemaakte armbanden, kettingen en oorbellen. De sieraden zijn met zorg gemaakt door volwassen vrouwen die een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Wij kopen de sieraden in bij verschillende vrouwen die zelfstandig en met liefde de sieraden vervaardigen. 

Veel plezier met het dragen van jullie nieuwe sieraden!

Team BOAN handgemaakte sieraden